ΝΕΟ – Επισημάνσεις προγράμματος παρακολούθησης

Η Οργανωτική Επιτροπή του  Προγράμματος «Αστικές Αναπλάσεις & Πράσινος Σχεδιασμός» μετά από μια σειρά σχετικών ερωτημάτων από την μεριά των εκπαιδευομένων αποσαφηνίζει ότι:

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης πραγματοποιείται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη κάθε εβδομάδα. Οι εκπαιδευόμενοι υποχρεούνται να παρακολουθούν από κοντά μόνο την ημέρα που αφορά την πόλη (Πανεπιστημιακό Τμήμα) στο οποίο έχουν εγγραφεί.

Οι έγγραφέντες στο Βόλο οφείλουν παρουσία κάθε Τρίτη και Πέμπτη 17:00 με 20:00 στην αίθουσα Β12 του Κτηρίου Χωροταξίας στο Βόλο.

Οι έγγραφέντες στη Θεσσαλονίκη οφείλουν φυσική παρουσία κάθε Δευτέρα 18:00 με 21:00 στην Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης (Ισόγειο, δίπλα στη Γραμματεία Γεωπονικής) Κτήριο Γεωπονικής ΑΠΘ.

Οι έγγραφέντες στη Ξάνθη οφείλουν φυσική παρουσία κάθε Τετάρτη 15:00 με 18:00 Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης – Τηλεκπαίδευσης, 1ος όροφος, Κτήριο Αρχιτεκτόνων στην Ξάνθη.

Για όλους τους εκπαιδευόμενους, τις ημέρες που δεν οφείλουν παρουσία, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές ενότητες από τους προσωπικούς τους χώρους μέ Η/Υ μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα e-mail με τους ανάλογους συνδέσμους θα αποστέλονται έγκαιρα για την απροβλημάτιστη συμμετοχή.

Τυχόν αλλαγές ή μικροδιαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα θα ανακονώνονται έγκαιρα με e-mail και των ανακοινώσεων της ιστοσελίδας του προγράμματος.